Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/23012
Title: | Elaboración del queso de chocho con sus aplicaciones |
Author(s): | Segura Ortega, Veronica Maribel |
Thesis Director: | Vallejo, Marcelo |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | GASTRONOMIA;PRODUCCION DE LACTEOS;QUESOS;QUESO DE CHOCHOS |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | CIENCIAS GASTRONÓMICAS Y TURISMO FACULTAD:GASTRONOMÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Indice del contenido. Generalidades del estudio. Marco teórico. Elaboración del Queso de Chocho. Aplicación del queso de chocho. Resultados. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/23012 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
23244_1.pdf | 53.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.