Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/23012
Title: Elaboración del queso de chocho con sus aplicaciones
Author(s): Segura Ortega, Veronica Maribel
Thesis Director: Vallejo, Marcelo
Type: bachelorThesis
Keywords: GASTRONOMIA;PRODUCCION DE LACTEOS;QUESOS;QUESO DE CHOCHOS
Issue Date: 2004
Publisher: CIENCIAS GASTRONÓMICAS Y TURISMO FACULTAD:GASTRONOMÍA
Abstract: 
Table of contents: Indice del contenido. Generalidades del estudio. Marco teórico. Elaboración del Queso de Chocho. Aplicación del queso de chocho. Resultados. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/23012
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
23244_1.pdf53,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.