Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11208
Title: | Estudio y análisis sobre la cocina ecológica y aplicación en la gastronomía ecuatoriana |
Author(s): | Ortiz Velasco, Pamela |
Thesis Director: | Rosero, Lucy |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA ECOLOGICA;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. La cocina ecológica. Alimentos para la salud. Trabajo de campo. Propuesta técnica. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11208 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
33489_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.