Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20818
Title: | OBTENCION DE PRODUCTOS TIPO APERITIVO (SNACK) DE MASHUA (TROPAOLUM TUBEROSUM) MEDIANTE LA APLICACION DE FRITURA AL VACIO |
Author(s): | Serrano Gaibor, Veronica Yessenia |
Thesis Director: | Bravo, Juan |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;SNACKS;INGENIERIA EN ALIMENTOS;FRITURAS |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | CIENCIAS DE LA INGENIERÍA E INDUSTRIAS FACULTAD:INGENIERÍA DE ALIMENTOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Marco teórico. Metodología. Análisis de resultados. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20818 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
51193_1.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.