Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20818
Title: OBTENCION DE PRODUCTOS TIPO APERITIVO (SNACK) DE MASHUA (TROPAOLUM TUBEROSUM) MEDIANTE LA APLICACION DE FRITURA AL VACIO
Author(s): Serrano Gaibor, Veronica Yessenia
Thesis Director: Bravo, Juan
Type: bachelorThesis
Keywords: ALIMENTOS;SNACKS;INGENIERIA EN ALIMENTOS;FRITURAS
Issue Date: 2013
Publisher: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA E INDUSTRIAS FACULTAD:INGENIERÍA DE ALIMENTOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Marco teórico. Metodología. Análisis de resultados. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20818
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
51193_1.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.