Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5178
Title: Caracterización física y química de la málaga (xanthosoma sagittifolium l.schott)
Author(s): Obando Morales, Cesar Andres
Thesis Director: Coronel, Manuel
Type: bachelorThesis
Keywords: ALIMENTOS;INDUSTRIALIZACION DE ALIMENTOS;INGENIERIA EN INDUSTRIALIZACION DE ALIMENTOS;MALANGA
Issue Date: 2009
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Antecedentes y justificación. Nombre científico. Aspectos metodológicos del estudio. Análisis de los datos. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5178
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
37939_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.