Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5140
Title: | Elaboración de yogurt simbiótico |
Author(s): | Jaramillo Valdivieso, Zully Paulina |
Thesis Director: | Guamialama, Jaime |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;ELABORACION DE YOGURT;INDUSTRIALIZACION DE ALIMENTOS;INGENIERO DE ALIMENTOS;YOGURT;YOGURT SIMBIOTICO |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Marco teórico. Estudio preliminar de mercado. Descripción del proceso de elaboración. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5140 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
32583_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.