Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5105
Title: | Obtención de mermelada de Pomarrosa Syzygium Jambos |
Author(s): | Jaramillo Burneo, Miguel Angel |
Thesis Director: | Vallejo, Marcelo |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;CONTROL DE CALIDAD;INGENIERO DE ALIMENTOS;MERMELADA;MERMELADA DE POMARROSA |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | CAPITULO I: EL PROBLEMA. CAPITULO II: MARCO TEORICO. CAPITULO III: METODOLOGIA. CAPITULO IV: RESULTADOS. CAPITULO V: FASE PILOTO. CAPITULO VI: ANALISIS ECONOMICO. CAPITULO VII: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES. ANEXOS. INDICE DE TABLAS. INDICE DE GRAFICOS. INDICE DE ANEXOS. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5105 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
27222_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.