Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5105
Title: Obtención de mermelada de Pomarrosa Syzygium Jambos
Author(s): Jaramillo Burneo, Miguel Angel
Thesis Director: Vallejo, Marcelo
Type: bachelorThesis
Keywords: ALIMENTOS;CONTROL DE CALIDAD;INGENIERO DE ALIMENTOS;MERMELADA;MERMELADA DE POMARROSA
Issue Date: 2006
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA
Abstract: 
Table of contents: CAPITULO I: EL PROBLEMA. CAPITULO II: MARCO TEORICO. CAPITULO III: METODOLOGIA. CAPITULO IV: RESULTADOS. CAPITULO V: FASE PILOTO. CAPITULO VI: ANALISIS ECONOMICO. CAPITULO VII: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES. ANEXOS. INDICE DE TABLAS. INDICE DE GRAFICOS. INDICE DE ANEXOS.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5105
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
27222_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.