Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5059
Title: | Obtención de un producto tipo aperitivo (snack) partir de oca (oxelis tuberosa) mediante fritura al vacío |
Author(s): | Suntaxi Calderon, Andres Dario |
Thesis Director: | Bravo, Juan |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | FRITURAS;INDUSTRIA ALIMENTARIA;INGENIERO DE ALIMENTOS;OCA;SNACKS |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | 1. Introducción. 2. Marco teórico. 3. Metodología. 5. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía. Anexos. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5059 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
55303_1.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.