Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5059
Title: Obtención de un producto tipo aperitivo (snack) partir de oca (oxelis tuberosa) mediante fritura al vacío
Author(s): Suntaxi Calderon, Andres Dario
Thesis Director: Bravo, Juan
Type: bachelorThesis
Keywords: FRITURAS;INDUSTRIA ALIMENTARIA;INGENIERO DE ALIMENTOS;OCA;SNACKS
Issue Date: 2013
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA
Abstract: 
Table of contents: 1. Introducción. 2. Marco teórico. 3. Metodología. 5. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía. Anexos.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5059
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
55303_1.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.