Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5049
Title: Alternativas de industrialización de cacao (Cheobroma Cacao I) nacional fino o de aroma en el Cantón Pangua Provincia de Cotopaxi
Author(s): Morillo Morales, Marco Andres
Thesis Director: Caicedo, Carlos
Type: bachelorThesis
Keywords: ALIMENTOS;CACAO;ECUADOR;INDUSTRIA ALIMENTICIA;INGENIERO DE ALIMENTOS;PROVINCIA DE COTOPAXI;PROYECTO INDUSTRIAL
Issue Date: 2005
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Antecedentes. Marco teórico. El cacao en el Ecuador. Metodlogía. Resultados. Análisis económico. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5049
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
26942_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.