Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5049
Title: | Alternativas de industrialización de cacao (Cheobroma Cacao I) nacional fino o de aroma en el Cantón Pangua Provincia de Cotopaxi |
Author(s): | Morillo Morales, Marco Andres |
Thesis Director: | Caicedo, Carlos |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;CACAO;ECUADOR;INDUSTRIA ALIMENTICIA;INGENIERO DE ALIMENTOS;PROVINCIA DE COTOPAXI;PROYECTO INDUSTRIAL |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Antecedentes. Marco teórico. El cacao en el Ecuador. Metodlogía. Resultados. Análisis económico. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5049 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
26942_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.