Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4967
Title: | Elaboración de pastas largas alimenticias enriquecidas con hongos callambas (suillus luteus) en polvo |
Author(s): | Fierro Conchambay, Rene Igor |
Thesis Director: | Arguello, Yolanda |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;HONGOS COMESTIBLES;INGENIERO DE ALIMENTOS;PASTAS |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Revisión bibliográfica. Metodología. Resultados y discusión. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4967 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
50533_1.pdf | 3.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.