Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4923
Title: | Cambios en la capacidad antioxidante de carambola (averrhoa carambola l.) mínimamente procesada tratada con radiación UV-C |
Author(s): | Henriquez Bucheli, Alejandra Maria |
Thesis Director: | Andrade, María José |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;CARAMBOLA;INGENIERO DE ALIMENTOS;RADIACION UV |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Revisión bibliográfica. Metodología. Resultados y discusión. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4923 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
47739_1.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.