Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4914
Title: | Elaboración de una barra energética con cereales como: avena, cebada y trigo, adicionando espirulina y ciruela pasa |
Author(s): | Badillo Bustamante, Maria Jose |
Thesis Director: | Bravo, Juan |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;CEREALES;INGENIERIA EN ALIMENTOS;NUTRICION |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Revisión bibliográfica. Materiales y métodos. Resultados y discusión. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/4914 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45053_1.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.