Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/22485
Title: | Estudio de conservación de alimentos. estudio de caso: tomate de árbol (chyphomandra betacea), pepinillos (cucumis sativus) |
Author(s): | Albuja Sanchez, Lorena Elizabeth |
Thesis Director: | Vallejo, Marcelo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;CONSERVACION DE ALIMENTOS;GASTRONOMIA;PROYECTO GASTRONOMICO;TOMATE DE ARBOL;PEPINILLOS |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | POSGRADOS FACULTAD:MAESTRÍA EN EDUCACIÓN INFANTIL Y EDUCACIÓN ESPECIAL |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Marco teórico. Parte experimental. Resultados. Aplicación de la consserva de tomate de árbol. Aplicación de la conserva de pepinillos. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/22485 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
24879_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.