Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11763
Title: | Planificación y diseño de un recetario gastronómico autóctono de la región esmeraldeña del Ecuador |
Author(s): | Lara Zapata, Lenin Andres |
Thesis Director: | Guamialama, Jaime |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA;RECETAS DE COCINA |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Planteamiento del problema. Características de la Provincia de Esmeraldas. Investigación de campo. Elaboración, propuesta y evaluación de platos autóctonos de Esmeraldas. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11763 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
50908_1.pdf | 6.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.