Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11612
Title: Estudio de la gastronomía de la provincia de Imbabura, análisis e influencia de la misma en el desarrollo de la zona
Author(s): Almeida Maldonado, Pamela Alejandra
Thesis Director: Rivas, Ricardo
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA DE IMBABURA;GASTRONOMIA ECUATORIANA
Issue Date: 2011
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Zona de estudio. Tradiciones culturales. Gastronomía de la zona. Estudio de mercado. Estudio de impacto social. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11612
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
45434_1.pdf529.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.