Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11612
Title: | Estudio de la gastronomía de la provincia de Imbabura, análisis e influencia de la misma en el desarrollo de la zona |
Author(s): | Almeida Maldonado, Pamela Alejandra |
Thesis Director: | Rivas, Ricardo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA DE IMBABURA;GASTRONOMIA ECUATORIANA |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Zona de estudio. Tradiciones culturales. Gastronomía de la zona. Estudio de mercado. Estudio de impacto social. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11612 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45434_1.pdf | 529.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.