Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11523
Title: Estudio y análisis de jackfruit y propuesta gastronómica
Author(s): Ojeda Lopez, Russ Irina
Thesis Director: Pazmiño, Juan
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;JACKFRUIT;RECETAS
Issue Date: 2009
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Las frutas. Características de la zona de cultivo del Jackfruit. Estudio del producto. Estudio de mercado. Evaluación sensorial de los alimentos. Propuesta gastronómica. Glosario. Conclusiones. Recomendaciones. Bibliografía. Anexos.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11523
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
40934_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.