Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11516
Title: Estudio investigativo del achiote, cultivo, producción, usos y aplicación en la gastronomía
Author(s): Artieda Reyes, Diana Sofia
Thesis Director: Jarrin, Mary
Type: masterThesis
Keywords: ACHIOTE;ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CONDIMENTOS;GASTRONOMIA;RECETAS
Issue Date: 2010
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Generalidades. El cultivo. Producción. Usos del achiote. Investigación de campo. Propuesta gastronómica de recetas. Focus Group. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11516
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
40848_1.pdf2.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.