Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11511
Title: | Plan de mejoramiento del área de cocina de la Hostería El Prado ubicada en la ciudad de Ibarra |
Author(s): | Vasquez Proaño, Guisell Lilian |
Thesis Director: | Flores, Mario |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA;GASTRONOMIA;RECETAS |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Marco teórico. Metodología de la investigación. Análisis de establecmiento escogido para el estudio. Propuesta de mejoramiento. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11511 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
40743_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.