Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11509
Title: Estudio y análisis del pescado tilapia y propuesta gastronómica
Author(s): Barrionuevo Garcia, Mishell Monserrath
Thesis Director: Roman, José
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;RECETAS;TILAPIA
Issue Date: 2010
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Estudio del pez Tilapia. Composición y alternativas de la tilapia. Ciclo de vida. Estudio de mercado. Técnicas culinarias para la tilapia. Estudio de aceptación. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11509
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
40740_1.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.