Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11483
Title: | Estudio de la remolacha, sus poderes terapéuticos y aplicación en la gastronomía |
Author(s): | Bedon Cueva, Maria Jose |
Thesis Director: | Rivas, Ricardo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;RECETAS;REMOLACHA |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Características Generales. Propiedades Terapéuticas y Curativas. Investigación de campo. Propuesta gastronómica. Conclusiones y Recomendaciones. Glosario. Bibliografía. Anexos. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11483 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
38164_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.