Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11420
Title: Análisis de las tradiciones culinarias del cantón Pujilí, provincia de Cotopaxi y la influencia de las mismas en el desarrollo de la zona
Author(s): Hinojosa Rivera, Diego Fernando
Thesis Director: Villacis, Cristina
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA;RECETAS
Issue Date: 2009
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Marco referencial. Generalidades del Cantón. Información nutricional. Estudio de mercado. Recetario. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11420
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
37806_1.pdf252,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.