Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11420
Title: | Análisis de las tradiciones culinarias del cantón Pujilí, provincia de Cotopaxi y la influencia de las mismas en el desarrollo de la zona |
Author(s): | Hinojosa Rivera, Diego Fernando |
Thesis Director: | Villacis, Cristina |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA;RECETAS |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Marco referencial. Generalidades del Cantón. Información nutricional. Estudio de mercado. Recetario. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11420 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
37806_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.