Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11418
Title: Renovación de la cocina ecuatoriana mediante la cocina fusión
Author(s): Villegas Ubidia, David Alfredo
Thesis Director: Arteaga, Edwin
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA
Issue Date: 2005
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: CAPITULO I: MARCO TEORICO. CAPITULO II: COCINA FUSION. CAPITULO III: ESTUDIO DE CAMPO. CAPITULO IV: RECETAS ESTANDAR. CONCLUSIONRES Y RECOMENDACIONES.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11418
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
27121_1.pdf252,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.