Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11380
Title: | Proyecto de factibilidad para la creación de un restaurante tematico: El Averno Celestial |
Author(s): | Enriquez Novillo, Fabio Andres |
Thesis Director: | Silva, Carlos |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CREACION DE UN RESTAURANTE;GASTRONOMIA;PROYECTO GASTRONOMICO;RESTAURANTE "EL AVERNO CELESTIAL" |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Generalidades. Estudio de mercado. Plan de marketing. Estudio técnico e ingeniería del proyecto. Estudio administrativo y legal. Estudio financiero. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11380 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
37320_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.