Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11324
Title: | Estudio nutricional del chocho (lupinus mutabilis sweet), sanitación, innovación y propuesta gastronómica |
Author(s): | Bonifaz Lucero, Eduardo Xavier |
Thesis Director: | Lopez, Amparo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CHOCHO;GASTRONOMIA;RECETAS |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Antecedentes. Características de la leguminosa. Composisicón nutricional de los alimentos. Resultado de las encuestas. Prpuesta gastronómica. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11324 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
35687_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.