Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11319
Title: | Propuesta para la elaboración de un recetario dirigido a niños de cinco a doce años a través de una cocina sin fuego |
Author(s): | Mantilla Pazmiño, Juan Pablo |
Thesis Director: | Espinoza, Daniela |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;ALIMENTACION INFANTIL;GASTRONOMIA;RECETAS |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción a la alimentación y nutrición. Alimentación infantil. Investigación de campo. Propuesta nutricional para los infantes. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11319 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
35671_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.