Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11232
Title: Estudio e investigación gastronómica de la provincia del Napo y difusión a nivel nacional
Author(s): Velasquez Barba, Fernando Mauricio
Thesis Director: Fernandez, Gladys
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COMIDA TIPICA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;PROVINCIA DEL NAPO;PROYECTO GASTRONOMICO;RECETAS
Issue Date: 2008
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Generalidades. Reseña histórica de la gastronomía de la provincia del Napo. Estudio de mercado. Recetario. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11232
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
34096_1.pdf252,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.