Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11203
Title: | Propuesta para el mejoramiento técnico operativo en el área de cocina de la Escuela Superior de Policía General Alberto Enríquez Gallo |
Author(s): | Cardenas Reyes, Stefany Alexandra |
Thesis Director: | Rivas, Ricardo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;ESCUELA SUPERIOR DE POLICIA "GRAL. ALBERTO ENRIQUEZ GALLO";GASTRONOMIA;PROYECTO GASTRONOMICO |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Generalidades de la Escuela Superior de Policia General Alberto Enríquez Gallo. Estudio de mercado. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11203 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
33343_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.