Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11189
Title: | Investigación de factibilidad para el desarrollo y producción de masas congeladas de panadería y repostería |
Author(s): | Saltos Montero, Valeria Nathalia |
Thesis Director: | Guamialama, Jaime |
Type: | masterThesis |
Keywords: | GASTRONOMIA;PANADERIA;PASTELERIA;PROYECTO GASTRONOMICO |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Generalidades del estudio. Masa. Conservación de la masa. Congelación. Empaques. Experimentación. Resultados. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11189 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
33094_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.