Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11614
Title: Estudio investigativo de los métodos de cocción ancestral de Otavalo
Author(s): Lagos Osorio, David Isaac
Thesis Director: Nuñez, Fausto
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CANTON OTAVALO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA
Issue Date: 2011
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Generalidades de la zona de estudio. Cocina ancestral. Productos de la zona. Difusión de métodos de cocción. Tipos de muestra. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11614
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45436_1.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open
45436_2.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.