Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11314
Title: | Propuesta de implementación de un servicio de catering y eventos en la provincia de Santo Domingo de los Tsáchilas |
Author(s): | Mora Miñaca, Valeria Catalina |
Thesis Director: | Rivas, Ricardo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CATERING;EVENTOS SOCIALES;GASTRONOMIA;SERVICIO DE CATERING |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Concepto del servicio de banquetes. Geografía del proyecto. Estudio de mercado. Plan de marketing. Estudio administrativo y legal. Plan ambiental. Financiamiento. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11314 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
35664_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.