
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11344
Title: | Plan de mejoramiento de la empresa de catering "Botiquitas" |
Author(s): | Ramirez Perez, Miguel Eduardo |
Thesis Director: | Silva, Carlos |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CATERING;EMPRESA DE CATERING "BOQUITAS";GASTRONOMIA;PLAN DE MEJORAMIENTO |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Antecedentes y generalidades. Diagnóstico o análisis interno. Análisis FODA. Propuesta de capacitación y costo del plan de mejoramiento. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11344 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
35805_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.