Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5094
Title: | Elaboración de masas ultra congeladas en Panadería utilizando enzimas como mejoradores |
Author(s): | Donoso Orozco, Jorge Santiago |
Thesis Director: | Haro, Bolivar |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ENZIMAS;INGENIERO DE ALIMENTOS;PANADERIA ARENAS |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | CAPITULO I: INTRODUCCION. CAPITULO II: MARCO REFERENCIAL. CAPITULO III: SITUACION ACTUAL DE PANADERIA ARENAS. CAPITULO IV: CARACTERISTICAS DE HARINA A SER UTILIZADAS. CAPITULO V: RESULTADOS. CAPITULO VI: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5094 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
27220_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.