Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5094
Title: Elaboración de masas ultra congeladas en Panadería utilizando enzimas como mejoradores
Author(s): Donoso Orozco, Jorge Santiago
Thesis Director: Haro, Bolivar
Type: bachelorThesis
Keywords: ENZIMAS;INGENIERO DE ALIMENTOS;PANADERIA ARENAS
Issue Date: 2006
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA
Abstract: 
Table of contents: CAPITULO I: INTRODUCCION. CAPITULO II: MARCO REFERENCIAL. CAPITULO III: SITUACION ACTUAL DE PANADERIA ARENAS. CAPITULO IV: CARACTERISTICAS DE HARINA A SER UTILIZADAS. CAPITULO V: RESULTADOS. CAPITULO VI: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5094
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
27220_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.