Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5088
Title: | Obtención de chips de papa china (colocasia esculenta) aplicando fritura al vacío |
Author(s): | Gomez Rengifo, Karen Alexandra |
Thesis Director: | Bravo, Juan |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | FRITURAS;INDUSTRIA ALIMENTARIA;INGENIERO DE ALIMENTOS;PAPAS |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Revisión bibliográfica. Metodología. Análisis de resultados. Conclusiones y recomedndaciones. Bibliografía.Anexos. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5088 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
56916_1.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.