Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5014
Title: | Cambios en la capacidad antioxidante durante el almacenamiento refrigerado de uvilla (physalis peruviana l.) orgánica sin capuchón tratada con radiación UV-S |
Author(s): | Toapanta Caguana, Sofia Margarita |
Thesis Director: | Andrade, María José |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ALIMENTOS;INGENIERO DE ALIMENTOS;RADIACION UV-C;UVILLA |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: CIENCIAS DE LA INGENIERÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Revisión bibliográfica. Metodología. Resultados y discusión. Conclusiones y recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/5014 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
51571_1.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.