Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20836
Title: ESTUDIO Y PROPUESTA GASTRONOMICA DEL ANIS; QUE SE CULTIVA Y COSECHA EN EL CANTON DE PIMAMPIRO PROVINCIA DE IMBABURA
Author(s): Caicedo Pinto, Fredy Roberto
Thesis Director: Roman, José
Type: masterThesis
Keywords: ANIS;GASTRONOMIA;ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;RECETAS
Issue Date: 2010
Publisher: POSGRADOS FACULTAD:MAESTRÍA EN EDUCACIÓN INFANTIL Y EDUCACIÓN ESPECIAL
Abstract: 
Table of contents: Problema de investigación. Estudio general sobre el anís. Estudio de mercado, Recetario. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/20836
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
38881_1.pdf2,75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.