Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/12998
Title: | Diseño de una ruta gastronómica de comidas tradicionales para el Centro Histórico de Quito |
Author(s): | Freire Coronel, Luis Francisco |
Thesis Director: | Villacis, Cristina |
Type: | bachelorThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: TURISMO, HOTELERÍA Y GASTRONOMÍA |
Abstract: | |
Table of contents: | MARCO REFERENCIAL. HISTORIA DE LA CIUDAD "SAN FRANCISCO DE QUITO. GASTRONOMIA DE LA ZONA DE ESTUDIO. GASTRONOMIA QUITEÑA COMO PATRIMONIO INTANGIBLE. DISEÑO DE LA RUTA GASTRONOMICA PARA EL CENTRO HISTORICO DE QUITO. ANALISIS DE IMPACTO. CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/12998 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
52932_1.pdf | 8.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.