Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11986
Title: | Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante con especialidad en trucha en el cantón Píllaro sector Quillán |
Author(s): | Amores Valle, Maria Augusta |
Thesis Director: | Portilla, Manuel |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COMIDA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;RESTAURANTE;TRUCHA |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. El Cantón Santiago de Pillaro. Estudio técnico. Inversiones y financiamiento. Costos e ingresos. Evaluación financiera. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11986 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
31643_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.