Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11911
Title: Propuesta de creación de una ruta gastronómica en la provincia de Loja
Author(s): Cumbajin Chango, Santiago Javier
Thesis Director: Antamba, Edwin
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;TURISMO
Issue Date: 2014
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: CAPITULO I. Gastronomía ancestral de la provincia de Loja. CAPITULO II. Gastronomía lojana en la actualidad. CAPITULO III. Diagnóstico. Conclusiones y recomendaciones. Anexos. Bibliografía. Webgrafía.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11911
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
56619_1.pdf3,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.