Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11807
Title: Estudio investigativo de la chirimoya, el babaco y el arazá; y su aplicación a la repostería
Author(s): Aguinaga Mantilla, Elizabeth Alejandra
Thesis Director: Espinoza, Daniela
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;ARAZA;BABACO;CHIRIMOYA;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA;REPOSTERIA
Issue Date: 2013
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: GENERALIDADES DE LA CHIRIMOYA, EL BABACO Y EL ARAZA. METODOS Y TECNICAS DE COCCION, PROCESAMIENTO Y CONSERVACION DE LAS FRUTAS. ESTUDIO DE MERCADO. PROPUESTA GASTRONOMICA. FOCUS GROUP. CONCLUSIONES Y REOCMENDACIONES
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11807
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
53385_1.pdf5.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.