Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11807
Title: | Estudio investigativo de la chirimoya, el babaco y el arazá; y su aplicación a la repostería |
Author(s): | Aguinaga Mantilla, Elizabeth Alejandra |
Thesis Director: | Espinoza, Daniela |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;ARAZA;BABACO;CHIRIMOYA;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA;REPOSTERIA |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | GENERALIDADES DE LA CHIRIMOYA, EL BABACO Y EL ARAZA. METODOS Y TECNICAS DE COCCION, PROCESAMIENTO Y CONSERVACION DE LAS FRUTAS. ESTUDIO DE MERCADO. PROPUESTA GASTRONOMICA. FOCUS GROUP. CONCLUSIONES Y REOCMENDACIONES |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11807 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
53385_1.pdf | 5.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.