Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11745
Title: Investigación y creación de menús sobre la cocina fusión asiática - ecuatoriana
Author(s): Tabango Suarez, Alejandro Sebastian
Thesis Director: Holguin, Juan Pablo
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;COCINA ECUATORIANA;GASTRONOMIA;MENUS;RECETAS DE COCINA
Issue Date: 2012
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Cocina asiática. Cocina Fusión. Estudio de mercado. Propuesta. Validación de la propuesta. Conclusiones y recomendaciones. Bibliografía. Anexos
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11745
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
50368_1.pdf3,87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.