Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11720
Title: Propuesta de creación de una gelatería en el Valle de Los Chillos a base de stevia
Author(s): Carrasco Salinas, Daniela Isabel
Thesis Director: Espinoza, Daniela
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA;STEVIA
Issue Date: 2012
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Antecedentes de la investigación. Estudio de mercado. Estudio técnico. Estudio financiero. Estudio de impacto ambiental. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11720
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
50245_1.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.