Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11679
Title: | Estudio del queso manaba y su aplicación gastronómica |
Author(s): | Espinosa Molineros, Clara Mireya |
Thesis Director: | Burbano, Camila |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;QUESO;RECETAS DE COCINA |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Generalidades del queso. Producción del queso manaba en el Ecuador. Análisis nutricional del queso manaba. Estudio de mercado. Propuesta gastronómica. Análisis sensorial. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11679 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
48074_1.pdf | 7.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.