Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11660
Title: | Plan de mejoramiento en la manipulación de alimentos en los puestos de comida del mercado diario de Cayambe |
Author(s): | Rueda Maldonado, Edison Xavier |
Thesis Director: | Arguello, Fanny |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;BUENAS PRACTICAS DE MANUFACTURA;GASTRONOMIA;MANIPULACION DE ALIMENTOS |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Generalidades. Marco téorico. Metodología de la investigación. Resultados. Plan de mejoramiento. Conclusiones. Recomendaciones |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11660 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45799_1.pdf | 3.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.