Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11634
Title: Creación de un plan de seguridad alimentaria y manipulación de alimentos para el Restaurante DUE AMICI Trattoria - bar de la ciudad de Riobamba, provincia de Chimborazo
Author(s): Noriega Mejia, Diana Paola
Thesis Director: Arguello, Fanny
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;MANIPULACION DE ALIMENTOS;RESTAURANTE DUE AMICI TRATTORIA - BAR;SEGURIDAD ALIMENTARIA
Issue Date: 2011
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Introducción. Generalidades. Seguridad alimentaria. Metodología de la investigación. Resultados. Plan de mejoramiento. Conclusiones y recomendaciones
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11634
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
45454_1.pdf3.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.