Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11567
Title: Propuesta de creación de nuevos platos de la cocina ecuatoriana a base de la técnica de cocina molecular
Author(s): Velez Ponce, Fernando Dario
Thesis Director: Espinoza, Daniela
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA;RECETAS DE COCINA
Issue Date: 2010
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Generalidades. Estudio de mercado. Estudio técnico. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11567
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41753_1.pdf15.7 MBAdobe PDFView/Open
41753_2.pdf15.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.