Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11504
Title: | Propuesta de una receta estándar para la elaboración de la chicha en la provincia de Chimborazo |
Author(s): | Aguirre Logrono, Hugo Javier |
Thesis Director: | Espinoza, Daniela |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;CHICHA;GASTRONOMIA;RECETAS |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Generalidades de la chicha. Elaboración. Recopilación de la información. Qué es el mercado. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11504 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
39101_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.