Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11415
Title: | Estudio y análisis del jengibre y sus usos en la gastronomía típica de la sierra ecuatoriana que se consume en la ciudad de Quito. |
Author(s): | Iza Torres, Pablo Daniel |
Thesis Director: | Gonzalez, Lisset |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;GASTRONOMIA ECUATORIANA;JENGIBRE;RECETAS |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Análisis de la información. Antecedents del Jengibre. Producción en el país. Usos del jengibre. Estudio de mercado. Propuesta gastronómica. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11415 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
37747_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.