Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11303
Title: | Estudio del tomate de árbol y su aplicación gastronómica |
Author(s): | Pazmiño Goyes, Mario David |
Thesis Director: | Rivas, Ricardo |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA;TOMATE DE ARBOL |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | INTRODUCCION. CAPITULO I: ESTUDIO GENERAL DEL TOMATE DE ARBOL. CAPITULO II: ESTUDIO ESPECIFICO DEL TOMATE DE ARBOL.CAPITULO III: ESTUDIO DE MERCADO. CAPITULO IV: NUEVA PROPUESTA GASTRONOMICA. CAPITULO V: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11303 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
35046_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.