Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11303
Title: Estudio del tomate de árbol y su aplicación gastronómica
Author(s): Pazmiño Goyes, Mario David
Thesis Director: Rivas, Ricardo
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;RECETAS DE COCINA;TOMATE DE ARBOL
Issue Date: 2008
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: INTRODUCCION. CAPITULO I: ESTUDIO GENERAL DEL TOMATE DE ARBOL. CAPITULO II: ESTUDIO ESPECIFICO DEL TOMATE DE ARBOL.CAPITULO III: ESTUDIO DE MERCADO. CAPITULO IV: NUEVA PROPUESTA GASTRONOMICA. CAPITULO V: CONCLUSIONES Y RECOMENDACIONES.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11303
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
35046_1.pdf252.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.