Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11272
Title: | Proyecto de factibilidad para la creación de un restaurante marítimo en la ciudad de Quito |
Author(s): | Arroyo Chacon, Maria Gabriela |
Thesis Director: | Prada, Doris |
Type: | masterThesis |
Keywords: | ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;PROYECTO GASTRONOMICO;RECETAS;RESTAURANTE MARITIMO |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS |
Abstract: | |
Table of contents: | Introducción. Plan de mercado y encuesta. Plan de marketing. Estudio técnico y mobiliario. Estudio legal y administrativo de la empresa. Plan financiero del restaurante maritimo. Conclusiones y recomendaciones. |
URI: | http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11272 |
Appears in Collections: | TESIS - UIO |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
34216_1.pdf | 252.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.