Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11219
Title: Proyecto de mejoramiento de los procesos de manipulación de alimentos en la Panadería Baguette de la ciudad de Quito
Author(s): Coello Bonilla, Andres Miguel
Thesis Director: Prada, Doris
Type: masterThesis
Keywords: ADMINISTRADOR GASTRONOMICO;GASTRONOMIA;MANIPULACION DE ALIMENTOS;PANADERIA BAGUETTE
Issue Date: 2008
Publisher: UNIVERSIDAD TECNOLOGICA EQUINOCCIAL. FACULTAD: POSGRADOS
Abstract: 
Table of contents: Generalidades. Base teórica: el mejoramiento. Análisis situacional. Propuesta de mejoramiento. Conclusiones y recomendaciones.
URI: http://repositorio.ute.edu.ec/handle/123456789/11219
Appears in Collections:TESIS - UIO

Files in This Item:
File SizeFormat 
33877_1.pdf252,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.